Geen Feyenoorders in de basis bij Oranje

Geen Feyenoorders in de basis bij Oranje

Het Nederlands Elftal treedt dinsdagavond definitief aan zonder Feyenoorders in de basis. Bondscoach Ronald Koeman kiest ervoor om tijdens de oefenwedstrijd tegen Duitsland te starten zonder Mats Wieffer en Lutsharel Geertruida. De verdediger en middenvelder begonnen afgelopen vrijdag tegen Schotland nog in de basis.

Quinten Timber moet zijn officiële debuut als basisspeler nog even uitstellen. De middenvelder begint op de bank. Justin Bijlow, Calvin Stengs en Quilindschy Hartman behoren niet tot de selectie. Laatstgenoemde was wel geselecteerd, maar keerde eerder terug naar Feyenoord vanwege een blessure aan zijn knie. De verwachtingen zijn dat de linksback de wedstrijd van aanstaande zondag wel minuten kan maken.

De oefenwedstrijd tegen Duitsland begint dinsdagavond om 20:45 uur. Het duel is te volgen via een livestream en wordt uitgezonden op de NOS.

Opstelling Oranje
Verbruggen; Dumfries, De Ligt, Van Dijk, Aké, Blind; Veerman, Schouten, Reijnders; Malen, Memphis.

Wissels Oranje
Bizot, Flekken, Frimpong, Gakpo, Geertruida, De Roon, Simons, Timber, Weghorst, Wieffer, Wijnaldum.

gjndl7wxuaatqu5
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties