FSV De Feijenoorder helpt geld crowdfunding Dessers bij Feyenoord te krijgen

FSV De Feijenoorder helpt geld crowdfunding Dessers bij Feyenoord te krijgen

Supportersvereniging De Feijenoorder gaat zich inzetten om een goede bestemming te vinden voor het geld van de crowdfundingsactie voor Cyriel Dessers. Op initiatief van enkele supporters werd begin mei geld ingezameld om de spits langer in De Kuip te houden. Nu is gebleken dat dat niet mogelijk was, wordt nog altijd gezocht naar een andere manier om het geld goed terecht te laten komen.

De initiatiefnemers hebben daarvoor toenadering gezocht tot de supportersvereniging. Nu het aanvankelijke doel - het langer vastleggen van Dessers - niet gelukt is, is het tweede doel van de actie 'iets doen dat goed is voor Feyenoord'. Omdat het veel uitzoekwerk betreft, is nu ook FSV De Feijenoorder daarbij betrokken.

Het feit dat het bedrag niet voor het aanvankelijke doel kon worden gebruikt, leverde veel kritiek op. De Feijenoorder verzekert echter dat het volledige bedrag nog beschikbaar is op de donatiepagina. Wat er precies met het geld zal gebeuren is nog niet bekend, al hoopt de vereniging hier snel meer duidelijkheid over te kunnen geven.

Lees meer over
Cyriel Dessers
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties