'Fiorentina kan fluiten naar komst Kökcü'

'Fiorentina kan fluiten naar komst Kökcü'

Orkun Kökcü ziet een overstap naar ACF Fiorentina niet zitten. De 21-jarige middenvelder heeft zijn voorkeur voor Feyenoord uitgesproken. De Italiaanse club heeft de afgelopen dagen belangstelling getoond, maar heeft van zijn management de mededeling ontvangen dat een stap naar ACF Fiorentina op dit moment niet past in zijn carrièreplanning.

Dit meldt het medium Calciomercato. Vorige week werd bekend dat Kökcü zijn voorkeur heeft uitgesproken om aankomend seizoen actief te blijven bij Feyenoord. De international van Turkije is overtuigd geraakt van de Rotterdammers en ziet dat de ploeg van trainer Arne Slot een goede ontwikkeling doormaakt. Kökcü gaat alleen serieus nadenken over een vertrek wanneer de absolute top zich de komende weken nog gaat melden.

Kökcü, die ook nadrukkelijk wordt gevolgd door Leicester City FC, heeft nog een contract tot medio 2025. Feyenoord staat dus sterk in mogelijke onderhandelingen. Zijn huidige marktwaarde wordt geschat op een bedrag van 22 miljoen euro. Feyenoord hoopt dat het bedrag alleen maar oploopt na opnieuw een goed seizoen in De Kuip. Ook wordt er momenteel hard gewerkt om zijn contract met één jaar te verlengen.

Lees meer over
Orkun Kökcü
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties