'Feyenoord zet in op Giersthove en nadert akkoord met Hancko'

'Feyenoord zet in op Giersthove en nadert akkoord met Hancko'

Feyenoord is achter de schermen druk bezig om spelers langer aan de club te binden. Nadat de Rotterdammers een akkoord hebben bereikt met Justin Bijlow, willen ze doorpakken met David Hancko en de talentvolle Djomar Giersthove. Dit meldt 1908.nl.

Giersthove heeft momenteel een verbintenis die loopt tot medio 2024. De clubleiding van Feyenoord ziet voldoende potentie in de centrale verdediger, die onlangs speelminuten maakte in de UEFA Youth League en aanvoerder is van Feyenoord Onder 18.

De voetbalcarrière van Giersthove begon bij de Utrechtse amateurclubs DVSU, USV Elinkwijk, VV De Meern en Zwaluwen Utrecht 1911. In de zomer van 2016 maakte de centrale verdediger de overstap naar Feyenoord Academy.

David Hancko
Daarnaast nadert Feyenoord ook een akkoord met David Hancko. De Rotterdammers hopen zijn contract met een jaar te verlengen. De huidige verbintenis van de Slowaak loopt tot medio 2026. Hancko wordt met een nieuw contract beloond voor zijn uitstekende ontwikkeling, en daarnaast verhoogt het zijn transferwaarde.

Lees meer over
Feyenoord Academy
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties