Feyenoord wint oefenwedstrijd van Vitesse

Feyenoord wint oefenwedstrijd van Vitesse

Feyenoord heeft de oefenwedstrijd tegen Vitesse met 2-1 gewonnen, zo meldt De Gelderlander. Jaden Slory en Oussama Idrissi waren trefzeker.

Vitesse was ruim een uur sterker dan Feyenoord. De Rotterdammers speelden voornamelijk met wisselspelers en spelers van de beloften. Timon Wellenreuther was er met enkele fraaie reddingen verantwoordelijk voor dat de Arnhemmers niet wisten te scoren. Ook werd Vitesse door de scheidsrechter een zuivere strafschop onthouden.

Na een uur spelen kwam Feyenoord op voorsprong door een treffer van de talentvolle Jaden Slory. Simon van Duivenbooden maakte niet veel later gelijk voor Vitesse. Oussama Idrissi was verantwoordelijk voor het winnende doelpunt van Feyenoord. De aanvaller kreeg alle tijd nadat de verdedigers van Vitesse er niet goed uitzagen. Idrissi kon van dichtbij afronden.

Trainer Arne Slot plande een oefenwedstrijd in om wisselspelers wedstrijdritme te laten opdoen. Bij Feyenoord kregen onder meer Oussama Idrissi, Patrik Walemark, Neraysho Kasanwirjo en Ezequiel Bullaude speeltijd. Bij Vitesse kregen Mitchell Dijks, Nicolas Isimat-Mirin en Davy Pröpper minuten.

Opstelling Feyenoord
Wellenreuther (46’ Marciano), Lopez, Rasmussen, Kasanwirjo, Baars (46’ Hokke), Dermane (46’ Zechiël), Taabouni, Bullaude, Idrissi, Sauer (46’ Slory) en Wålemark.

Opstelling Vitesse
Houwen; Yapi, Isimat-Mirin (79’ Van Zwam), Hájek (46’ Ferro), Dijks; Pröpper © (79’ Van den Berg), Cornelisse (79’ Van Ee); Sankoh (79’ Perret Gentil), Domgjoni, De Regt; Van Duivenbooden.

Lees meer over
Oussama Idrissi
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties