Feyenoord wint mede dankzij beauty Linssen van Heerenveen

Feyenoord heeft de thuiswedstrijd tegen sc Heerenveen met 3-1 weten te winnen. De Rotterdammers begonnen scherp aan de wedstrijd en dat leverde al direct een doelpunt op. Guus Til scoorde op aangeven van een goed spelend Marcus Holmgren Pedersen.

Het hoogtepunt van de wedstrijd gebeurde in de tweede helft. Bryan Linssen ronde een voorzet van Alireza Jahanbakhsh schitterend af. Joey Veerman deed tien minuten later nog wat terug, maar Til besliste vlak voor tijd de wedstrijd door zijn tweede te maken van de avond.

Mijlpaal Linssen
Op aangeven van Jahanbakhsh draaide Linssen de bal prachtig met zijn hak via de binnenkant van de paal in het doel. Het was een goal met een gouden randje, niet alleen vanwege de schoonheid van het doelpunt. De 2-0 betekende namelijk zijn honderdste doelpunt in de Eredivisie. Na afloop werd hij om die reden door de staf en zijn teamleden in het zonnetje gezet.

12' | 1-0 | Til
60' | 2-0 | Linssen
81' | 2-1 | Veerman
88' | 3-1 | Til

Feyenoord: Bijlow; Pedersen, Trauner, Senesi, Malacia; Toornstra, Til, Kökcü; Jahanbakhsh, Linssen, Sinisterra.
SC Heerenveen: Mulder; Van Ewijk, Van Beek, Dresevic, Woudenberg; Madsen, Halilovic, Joey Veerman; Henk Veerman, De Jong, Musaba.