'Feyenoord wil samenwerking aangaan met Braziliaans Laranja Mecanica'

'Feyenoord wil samenwerking aangaan met Braziliaans Laranja Mecanica'

Feyenoord blijft het buitenlandse netwerk uitbreiden. Deze keer wil de stadionclub gaan samenwerken met de Braziliaanse voetbalacademie Laranja Mecanica, De belangstelling is niet helemaal nieuw, want eerder bezochten Stanley Brard en Cor Adriaanse de academie, die in handen is van de zoon van Wim Jansen, al eens.

"De Rotterdammers hebben van die academie de Braziliaanse jeugdspeler Igor op het oog. Het 16-jarige talent was al in Rotterdam om mee te trainen en als hij straks over een Italiaans paspoort beschikt, komt hij (als alles volgens plan verloopt) definitief naar Varkenoord", aldus Feyenoord watcher Mikos Gouka in het Algemeen Dagblad. "Volgens insiders is Igor een zeer talentvolle speler en een officiële samenwerking met Laranja Mecanica maakt zijn komst straks een stuk eenvoudiger." Igor zal normaal gesproken eerst in een jeugdelftal van de Rotterdammers gaan spelen.

Lees meer over
Feyenoord Academy
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties