Feyenoord onderzoekt mogelijkheid voor grote schermen in De Kuip

Feyenoord onderzoekt mogelijkheid voor grote schermen in De Kuip

Feyenoord onderzoekt de mogelijkheid om supporters de gelegenheid te bieden om de finale van de UEFA Europa Conference League live te bekijken in De Kuip. Onder voorbehoud van uitzendrechten en vergunningen is het plan om op woensdag 25 mei grote schermen te plaatsen op het veld, vergelijkbaar als bij de uitwedstrijd tegen Excelsior in 2017 om het landskampioenschap.

Feyenoord plaatste zich donderdagavond in Marseille voor de finale van het Europese toernooi, waarin AS Roma de tegenstander is. De eindstrijd vindt plaats in Tirana. De National Arena in de hoofdstad van Albanië heeft een capaciteit van slechts 22.500 plaatsen, waardoor er hoe dan ook maar een beperkt aantal kaarten beschikbaar komt voor Feyenoord-supporters.

Om toch met veel Feyenoorders bij elkaar de finale te kunnen kijken, stelt de club graag de tribunes van het stadion beschikbaar. Zodra duidelijk is of Feyenoord het kijken op grote schermen in De Kuip mag organiseren, komt de club met meer gedetailleerde informatie zoals kaartverkoop en tijden.

''De voorbereidingen zijn al gaande'' sprak Kuip-directeur Jan van Merwijk vrijdag in gesprek met het Algemeen Dagblad. Het is nog niet bekend hoe het programma er precies uit zal gaan zien. De aftrap in Tirana is om 21.00 uur.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties