Feyenoord wil De Kuip voorlopig niet 'demonstratief' openen

Feyenoord wil De Kuip voorlopig niet 'demonstratief' openen

Feyenoord, PSV en Ajax zien er weinig in om 'demonstratief' de deuren van het stadion te openen. De topclubs uit de Eredivisie willen de goede relatie met het gemeentebestuur niet verstoren en wachten de persconferentie van volgende week af.

''Wij merken begrip bij de driehoek, ook voor de spanningsvelden waarvoor we komen te staan. De burgemeesters doen er alles aan om de situatie veranderd te krijgen'', reageert een woordvoerder van Feyenoord in gesprek met De Telegraaf.

De clubs voeren de druk op het kabinet wel op. ''De eerste stap is de boodschap die vanuit onze bedrijfstak is gedaan'', aldus een woordvoerder van PSV. ''We gaan niet op de zaken vooruitlopen, we gaan zien hoe dit uitpakt. We weten wat ervoor nodig is om een stadion te openen voor het publiek, dat kunnen we snel geregeld hebben.''

Het doel is om begin februari weer supporters toe te laten in het stadion. Voor Feyenoord staat dan de thuiswedstrijd tegen Sparta Rotterdam op het programma.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties