Klassieker voor vrouwen zonder uitsupporters

Klassieker voor vrouwen zonder uitsupporters

Aanstaande zondag speelt het vrouwenelftal van Feyenoord om 12:15 de eerste wedstrijd ooit tegen aartsrivaal Ajax. Vanwege de sentimenten zijn er ook bij deze wedstrijd geen uitsupporters toegestaan tijdens de wedstrijd. Een pikant detail is dat het vrouwenelftal van Feyenoord bij winst op Ajax, met een wedstrijd minder gespeeld, boven de Amsterdammers op de ranglijst terecht komt.

Op dit moment zijn de vrouwen, onder leiding van trainer Danny Mulder, nog ongeslagen in de competitie met vijf punten uit drie wedstrijden; de Ajacieden staan op zeven punten uit vier wedstrijden. Er worden 2.000 supporters verwacht tijdens de wedstrijd, al is er een aantal van 3.000 toegestaan.

Wellicht dat er nog wat extra supporters op gaan duiken om de dames van Feyenoord naar de overwinning te schreeuwen. Wil jij aanwezig zijn bij deze historische wedstrijd? Dat kan! De kaartverkoop is gestart. Kaarten zijn voor alle supporters te bestellen voor vijf euro per stuk. Kinderen t/m 12 jaar en toeschouwers vanaf 66 jaar betalen € 2,50. Direct kaarten betellen? Dat kan hier.

Lees meer over
Feyenoord Vrouwen
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties