Braziliaanse media melden akkoord Feyenoord over Paixão

Braziliaanse media melden akkoord Feyenoord over Paixão

Feyenoord heeft een akkoord weten te bereiken met de Braziliaanse club Coritiba Foot Ball Club over een transfersom van de 22-jarige buitenspeler Igor Paixão, zo meldt Globo.com maandagavond laat. De Rotterdammers breken opnieuw het oude transferrecord en maken acht miljoen euro over voor 80% van de transferrechten.

Met de komst van Paixão heeft Arne Slot zijn voorhoede helemaal rond. De Braziliaan kan worden gezien als de directe vervanger van de vertrokken Luis Sinisterra. Paixão heeft afgelopen seizoen indruk gemaakt. In achttien wedstrijden kwam hij tot vier doelpunten en vier assists op het hoogste niveau. Paixão en Feyenoord praten nog over een contract tot medio 2027.

Paixão heeft de laatste dagen al niet meegetraind bij Coritiba Foot Ball Club om de onderhandelingen af te wachten. De aanvaller zit ook niet in de wedstrijdselectie voor de belangrijke competitiewedstrijd tegen Santos. De verwachtingen zijn dat hij de komende dagen al naar Nederland vliegt om zijn medische keuring in Rotterdam te ondergaan. Paixão heeft vanaf het eerste moment zijn zinnen al gezet op een overstap naar De Kuip.

Feyenoord betaalt in termijnen (update)
Volgens de betrouwbare Braziliaanse journalist Venê Casagrande maakt Feyenoord iets meer dan acht miljoen euro over voor Paixão. De Rotterdammers betalen het bedrag in termijnen tot december 2023. Na 18 maanden is de volledige transfersom overgemaakt en bezit de stadionclub 80% van de transferrechten.

Lees meer over
Igor Paixão
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties