Dermane landt om 05:50 op Schiphol (update)

Dermane landt om 05:50 op Schiphol (update)

Karim Dermane gaat zich deze week melden bij Feyenoord. De Rotterdammers hebben de transfer helemaal afgerond. De talentvolle middenvelder gaat een contract tekenen tot medio 2026, zo meldt 1908. De 18-jarige Dermane vliegt deze week vanuit Ghana naar Nederland.

Dermane staat al enige tijd op het lijstje van scouts van Feyenoord. De 18-jarige middenvelder liep al eens stage op Varkenoord en de technische leiding was destijds onder de indruk van de stormachtige ontwikkeling die hij doormaakte in een kort tijdsbestek.

De Togolees stond niet alleen in de belangstelling van Feyenoord. Ook Chelsea, Red Bull Salzburg en Manchester City zaten achter de speler van WAFA SC aan. Dermane gaat de eerste speler van Feyenoord worden die afkomstig is uit Togo.

Update | Dermane landt om 05:50 op Schiphol
Supporters die in de voetsporen willen treden van Brent hebben morgenochtend de kans. Dermane landt volgens FeyenoordTM om 05:50 uur op Schiphol met vluchtnummer KL590. De middenvelder vertrekt vanuit Accra, hoofdstad van Ghana.

Update | Dermane is in Nederland
Feyenoord gaat de komst van Dermane de komende dagen afronden. De verwachtingen zijn dat de Rotterdammers na het weekend de talentvolle middenvelder gaan presenteren. Vanmorgen is er helaas geen supporter erin geslaagd om een eerste foto te scoren.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties