Feyenoord verliest oefenwedstrijd van NEC Nijmegen

Feyenoord heeft vandaag niet weten te winnen van NEC Nijmegen. Danilo was voor de Rotterdammers trefzeker vanaf de stip, maar dat was niet voldoende voor een resultaat. Het duel op Varkenoord werd uiteindelijk met 1-2 verloren.

Arne Slot was niet eindverantwoordelijk tijdens het oefenduel. Volgens RTV Rijnmond liet de trainer de coaching aan zijn assistenten en had bij de zijlijn gezelschap van directeur Dennis te Kloese. NEC scoorde na een half uur het eerste doelpunt uit een strafschop. Pedro Marques was trefzeker. Tien minuten later scoorde Danilo vanaf de stip. Anthony Musaba scoorde vijf minuten na rust door slordig balverlies van Feyenoord.

Feyenoord kon woensdagmiddag niet beschikken over zestien spelers vanwege interlandverplichtingen. Orkun Kökcü, Gernot Trauner, Marcus Pedersen, Dávid Hancko, Sebastian Szymański, Lutsharel Geertruida, Mats Wieffer, Santiago Gimenez, Marcos Lopez, Alireza Jahanbakhsh, Quilindschy Hartman, Mike Kleijn, Fabiano Rust, Antoni Milambo en Jaden Slory waren niet aanwezig in Rotterdam.