Officieel: Feyenoord verhuurt Tidjany Touré aan FC Dordrecht

Officieel: Feyenoord verhuurt Tidjany Touré aan FC Dordrecht

Tidjany Touré maakt op huurbasis de overstap naar FC Dordrecht. De 20-jarige aanvaller is actief in de jeugdopleiding van Feyenoord en speelde zijn wedstrijden in de Onder 21.

Touré werd afgelopen zomer door Feyenoord overgenomen van Paris Saint-Germain en tekende tot medio 2023 met een optie voor nog twee jaar. De in de Parijse voorstad Sarcelles geboren Touré zette zijn eerste stappen op de velden van Paris FC, een voetbalclub uit het oosten van de Franse hoofdstad. In 2014 werd hij gescout door Paris Saint-Germain om daarna naar Feyenoord te vertrekken.

De komende zes maanden mag Touré zich gaan ontwikkelen bij FC Dordrecht. De Schapenkoppen halen de aanvaller als opvolger van Aliou Baldé. De talentvolle buitenspeler staat op het punt om zijn transfer naar FC Lausanne-Sport af te ronden. Innovatiemanager Leon Vlemmings vertelt op de clubwebsite: ''Door de mogelijke transfer van Aliou Balde naar het Zwitserse FC Lausanne-Sport, zijn we op zoek gegaan naar een aanvaller. Tidjany is een snelle, technische aanvaller die voorin zowel vanaf links als rechts kan spelen.''

''Een jongen met een uitstekende mentaliteit die door onze goede relatie met Feyenoord voor de rest van het seizoen bij ons kan spelen'', vervolgt Vlemmings. ''De Keuken Kampioen Divisie is een goed platform waar hij zich verder kan ontwikkelen. Met Christian Conteh en mogelijk Aliou Balde heeft hij twee goede voorbeelden van spelers die met FC Dordrecht een volgende stap kunnen maken.''

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties