'Feyenoord verhuurt Baldé aan Waasland Beveren'

'Feyenoord verhuurt Baldé aan Waasland Beveren'

Feyenoord heeft ook een club gevonden voor Aliou Baldé. De 19-jarige aanvaller gaat de komende maanden op huurbasis spelen in de Belgische 1B Pro League, zo meldt 1908.

Baldé tekende in januari 2021 een contract tot medio 2025 bij Feyenoord. De vleugelaanvaller heeft tot nu toe nog geen indruk weten te maken in De Kuip. Trainer Arne Slot gaf onlangs ook aan ontevreden te zijn over zijn ontwikkeling. Baldé werd daardoor teruggeplaatst naar Onder 21.

''Ik was niet tevreden over hoe hij een aantal dingen op het trainingsveld en buiten het trainingsveld heeft ingevuld'', vertelde Slot. ''Vandaar dat hij de meeste van zijn trainingen nu bij Onder 21 invult. Tot de winterstop? Als hij het goed invult dan bestaat er een kans dat hij weer bij de selectie aansluit.''

Naast Baldé en Francesco Antonucci (FC Volendam) hoopt Feyenoord de komende weken ook nog Christian Conteh, Tein Troost en Denzel Hall te verhuren aan een club. João Carlos Teixeira is op de transfermarkt geplaatst en mag De Kuip ook definitief verlaten.

Update | Baldé naar Waasland Beveren
Feyenoord-watcher Mikos Gouka van het Algemeen Dagblad laat weten dat Baldé tijdelijk vertrekt naar Waasland Beveren. De club staat na zestien wedstrijden spelen tweede in de Belgische 1B Pro League.

Lees meer over
Aliou Balde
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties