Feyenoord verhuurt Christian Conteh

Feyenoord verhuurt Christian Conteh

Feyenoord heeft aanvaller Christian Conteh verhuurd aan SV Sandhausen. De 21-jarige aanvaller komt aankomend seizoen uit in de tweede Bundesliga.

''Ik ben een speler die graag voetbalt en wedstrijdtraining nodig heeft. De kans deed zich voor dat ik kon overstappen naar SV Sandhausen. Ik hoefde niet lang na te denken over een overstap'', vertelt Conteh op de clubwebsite van de Duitsers. ''Ik ben zeer gemotiveerd en weet dat ik het team kan helpen met mijn kwaliteiten.''

SVS-trainer Stefan Kulovits vult aan: ''Met Christian zijn we erin geslaagd een jonge, dynamische speler aan te trekken die beide aanvallende flanken in kan vullen. Hij kent de 2e Bundesliga al uit zijn tijd bij FC St. Pauli. We zien een enorm potentieel in hem dat hij hopelijk samen met ons kan benutten.'' Conteh heeft nog een contract tot medio 2024 in De Kuip.

Technisch directeur Frank Arnesen is blij dat Conteh nu minuten kan gaan maken in Duitsland. ''Het is belangrijk dat hij topfit wordt en daarvoor komend seizoen veel aan spelen toekomt. Daar is dit een mooie kans voor.''

Lees meer over
Christian Conteh
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties