Feyenoord V1 brengt koppositie in gevaar met eerste puntverlies

Feyenoord Vrouwen 1 heeft zondag voor het eerst dit seizoen puntverlies geleden. Op bezoek bij laagvlieger PEC Zwolle bleef het steken op een 0-0 gelijkspel. Wel is de ploeg dus nog altijd ongeslagen wanneer het in de eerstvolgende wedstrijd, op 6 november, Ajax ontvangt voor de eerste Klassieker van het seizoen.

Feyenoord begon matig aan de wedstrijd in Zwolle, maar kreeg vooral na rust wel kansen om de wedstrijd naar zich toe te trekken. Pia Rijsdijk was als invaller het dichtst bij een doelpunt, maar haar inzet eindigde op de lat. Het 0-0 gelijkspel in Zwolle was een teleurstellend resultaat: waar Feyenoord tot dit weekend nog geen punt verspeelde, was het voor PEC pas het tweede punt dat het bemachtigde.

Met dertien punten is Feyenoord wel nog altijd koploper, al kan daar snel verandering in komen. Ajax en FC Twente, die eveneens twaalf punten verzamelden in de eerste vier wedstrijden, komen namelijk nog in actie. Ajax gaat vanavond op bezoek bij Telstar en FC Twente speelt vrijdag een uitwedstrijd tegen ADO Den Haag. De eerstvolgende wedstrijd van Feyenoord is pas over twee weken, thuis tegen Ajax.

Lees meer over
Feyenoord Vrouwen
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties