Feyenoord V1 blijft foutloos na eenvoudige zege op VV Alkmaar

Feyenoord Vrouwen is ook na vier wedstrijden nog altijd zonder puntverlies. Thuis tegen VV Alkmaar werd er eenvoudig met 3-0 gewonnen. Maxime Bennink tekende voor twee van de Rotterdamse treffers, waarna Esmee de Graaf de eindstand op het scorebord kopte.

Al in de eerste helft kwam Feyenoord tot de nodige kansen om uit te lopen, maar alleen Bennink kwam na 23 minuten te spelen met een schitterende goal tot scoren. Op de andere twee treffers was het op Varkenoord wachten tot na rust. Kort nadat de tweede helft in gang was gezet, lukte het Feyenoord wél om tot 2-0 te komen. Opnieuw was het Bennink, die nu van dichtbij raak schoot. Tien minuten later kopte De Graaf een uitstekende voorzet van Sanne Koopman binnen, waarmee Feyenoord tot de grootste overwinning tot nu toe kwam.

Met twaalf punten uit vier wedstrijden gaat Feyenoord aan kop in de Eredivisie Vrouwen, al kunnen FC Twente en Ajax nog wel op gelijke hoogte komen als zij komende vrijdag weten te winnen van respectievelijk PSV en Excelsior. In ieder geval zette de ploeg van Danny Mulder de uitstekende seizoensstart nog even voort.