Feyenoord V1 beleeft offday en gaat fors onderuit tegen ADO

Feyenoord Vrouwen kende zondag een pijnlijke middag op Varkenoord. Het verloor met liefst 0-5 van ADO Den Haag, waarmee plek drie nu voor even uit zicht is. In plaats daarvan moet de ploeg met nog drie wedstrijden te gaan naar onder kijken.

In minuut 16 viel de eerste goal van de bezoekers waarna de score al een kwartier later was opgelopen tot liefst 0-3. Ook in de tweede helft was ADO nog twee keer trefzeker, terwijl de Rotterdammers de kansen die ze na rust kregen niet wist te benutten.

Feyenoord had een overwinning nodig om nummer drie PSV (nu vier punten los) in het zicht te houden. In plaats daarvan moet het nu omlaag kijken: ADO nadert na de zege op nog maar twee punten.

16' | 0-1 | IJzerman
27' | 0-2 | Ravensbergen
32' | 0-3 | Van de Westeringh
61' | 0-4 | Van Belen
67' | 0-5 | Van de Westeringh