Feyenoord treft nummer twee uit Europa League: dit zijn de standen

Feyenoord treft nummer twee uit Europa League: dit zijn de standen

Bij Feyenoord overheerst vooral de teleurstelling dat het is uitgeschakeld in de Champions League. De Rotterdammers eindigen na de nederlaag tegen Atletico Madrid in de vijfde speelronde als nummer drie in Groep E. Hierdoor kan de ploeg van trainer Arne Slot zich gaan focussen op de tussenronde in de Europa League.

Voor Feyenoord wacht in de tussenronde een duel tegen een nummer twee uit de groepsfase van de Europa League. Sporting Portugal en Toulouse eindigen definitief als nummer twee, waardoor de club uit Portugal en uit Frankrijk kunnen worden gezien als mogelijke tegenstanders. In de overige groepen valt de beslissing in de laatste speelronde. Opnieuw AS Roma loten is ook nog altijd een mogelijkheid.

De duels in de tussenronde worden gespeeld op donderdag 15 februari en donderdag 22 februari. De loting vindt plaats op maandag 18 december om 13:00 uur in Nyon. Het is nu al bekend dat Feyenoord begint met een thuiswedstrijd in de tussenronde. Clubs uit hetzelfde land kunnen elkaar nog niet treffen. Voor Feyenoord heeft dit geen gevolgen, want Ajax kan zich alleen nog plaatsen voor de Conference League.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties