'Feyenoord-target Pepi dicht bij overstap naar PSV'

'Feyenoord-target Pepi dicht bij overstap naar PSV'

Feyenoord lijkt de komst van Ricardo Pepi definitief te kunnen vergeten. De Amerikaanse spits is namelijk dicht bij een overstap naar het eveneens geïnteresseerde PSV. Dat meldde Fabrizio Romano donderdagavond.

Volgens de doorgaans betrouwbare transferspecialist zouden PSV en FC Augsburg, de club waar Pepi onder contract staat, het eens zijn geworden over de prijs. Ook wil de speler zelf graag de overstap maken. In de komende dagen zullen de betrokken partijen werken aan het afronden van de deal. De rol van Feyenoord in de transferontwikkelingen rond Pepi lijkt daarmee uitgespeeld.

Dat de komst van Pepi voor Feyenoord een moeilijk verhaal zou worden, werd een dag eerder al duidelijk gemaakt door algemeen directeur Dennis te Kloese. "Pepi is een interessante speler, maar Augsburg heeft ooit ruim 16 miljoen euro voor hem neergelegd. Ze willen bij een verkoop veel van dat geld terugzien en dat kunnen en willen wij niet betalen", gaf hij aan tegenover het Algemeen Dagblad.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties