'Feyenoord strikt talentvolle Read van FC Volendam'

'Feyenoord strikt talentvolle Read van FC Volendam'

Feyenoord gaat zich versterken met Givairo Read. De 16-jarige verdediger gaat volgens het Twitter-account InsideVolendam definitief de overstap maken naar de Rotterdammers. FC Volendam verliest hiermee een van de grootste talenten uit de jeugdopleiding.

Read speelt zijn wedstrijden voornamelijk bij Jong FC Volendam, maar behoort ook regelmatig tot de wedstrijdselectie van het eerste elftal. De rechtsback heeft zijn debuut in de Eredivisie al gemaakt, dat was in de met 2-1 gewonnen thuiswedstrijd tegen Fortuna Sittard op 17 maart. Read kreeg vijf minuten speeltijd van trainer Wim Jonk.

Read speelt voornamelijk als rechtsback, maar kan ook prima uit de voeten als linksback. Het is niet bekend of Feyenoord Read gaat toevoegen aan het Onder 21 elftal of dat hij direct verhuurd gaat worden aan FC Dordrecht, waarmee de stadionclub een nieuwe samenwerking is aangegaan.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties