Feyenoord start met seizoenkaartcampagne

Feyenoord biedt in het seizoen 2023-2024 één type seizoenkaart aan, namelijk een reguliere seizoenkaart. De Rotterdammers melden dinsdagochtend op de eigen website dat de seizoenkaartcampagne vandaag van start gaat.

Seizoenkaarthouders hebben vanaf dinsdag 18 april de mogelijkheid om hun seizoenkaart te verlengen voor seizoen 2023-2024 en krijgen in de komende dagen een mail met alle informatie. Feyenoord biedt voor het nieuwe seizoen circa 31.000 seizoenkaarten aan.

De seizoenkaart 2023-2024 biedt

  • Toegang tot de zeventien Eredivisie-thuiswedstrijden van het eerste elftal en eventuele play-offs;
  • Toegang tot de traditionele vriendschappelijke openingswedstrijd van het seizoen;
  • Toegang tot de eerste thuiswedstrijd om de TOTO KNVB Beker (tot 1/8e finale);
  • Voorrang op kaartverkoop voor overige (door Feyenoord georganiseerde) thuiswedstrijden;
  • Voorrang op de kaartverkoop voor Europese thuiswedstrijden;
  • Gratis lidmaatschap Het Legioen (voor kinderen tot en met 14 jaar: gratis lidmaatschap Feyenoord Juniorclub Kameraadjes);
  • 15% korting op de aankoop van artikelen in de (online) Feyenoord Fanshop.

Seizoenkaarthouders hebben voorrang en daarna krijgen Legioen-leden en Kameraadjes de mogelijkheid op de aanschaf van een seizoenkaart, gevolgd door de fase waarbij iedere supporter de mogelijkheid heeft een seizoenkaart te bestellen. Feyenoord biedt de seizoenkaart 2023-2024 aan voor één soort prijs en stapt dus af van een vroegboekprijs en standaardprijs.

Waarom is de seizoenkaart duurder geworden?
De prijzen van de seizoenkaart 2023-2024 zijn gestegen ten opzichte van de vroegboekprijs van seizoen 2022-2023. Ook Feyenoord heeft te maken met stijgende kosten. Dat komt met name vanwege de hoge inflatie. Om de supporter een optimale voetbalbeleving te kunnen blijven bieden, zal Feyenoord bovendien de aankomende jaren moeten blijven investeren in o.a. het stadion.

Klik hier om de prijzen te bekijken

Fase 1: Verlengen en verplaatsen voor seizoenkaarthouders
Dinsdag 18 april 12:00 uur t/m dinsdag 9 mei 23:59 uur
Seizoenkaarthouders kunnen hun stoel 1-op-1 verlengen, verplaatsen binnen hetzelfde vak of naar een ander vak. Jouw eigen stoel is in deze fase exclusief voor jou gereserveerd, totdat je wellicht besluit om te verplaatsen. Jouw oude stoel is daarna direct beschikbaar voor andere seizoenkaarthouders. Seizoenkaarthouders kunnen in deze fase geen nieuwe seizoenkaarten bijkopen voor andere supporters, dit kan in fase 3.

Fase 2: Voorrang voor seizoenkaarthouders op een nieuwe stoel
Zaterdag 13 mei 09:00 uur t/m woensdag 17 mei 23:59 uur
In deze fase is jouw eigen stoelreservering en dus de garantie op jouw huidige stoel komen te vervallen. Alle seizoenkaarthouders die nog niet hebben verlengd, kunnen nu een (andere) nieuwe stoel uitzoeken. De verwachting is dat er in het stadion meer stoelen beschikbaar komen, omdat de reservering van de eigen stoel is vervallen. Het is aan jou om de afweging te maken om je eigen stoel (in fase 1) te verlengen, te verplaatsen of wellicht te wachten totdat er in deze fase stoelreserveringen zijn komen te vervallen omdat andere seizoenkaarthouders hun stoel niet verlengd hebben.

Fase 3: Voorrang voor Legioen-leden en Junioren Kameraadjes
Zaterdag 20 mei 09:00 uur t/m zaterdag 27 mei 23:59 uur
Alle leden van Het Legioen én alle Junioren van de Feyenoord Juniorclub Kameraadjes zonder seizoenkaart 2022-2023 krijgen in deze fase voorrang op het bestellen van maximaal 2 seizoenkaarten 2023-2024, mits beschikbaar. Ook als huidige (en reeds verlengde) seizoenkaarthouder kun je in deze fase één seizoenkaart bijkopen.

Fase 4: Overige supporters
Vanaf dinsdag 30 mei, 12:00 uur Alle Feyenoord-supporters krijgen gedurende deze fase de mogelijkheid om voor het seizoen 2023-2024 een seizoenkaart te bestellen, mits beschikbaar.

Klik hier om je seizoenkaart te verlengen

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties