Feyenoord start het nieuwe seizoen tegen Willem II

Feyenoord start het nieuwe seizoen tegen Willem II

Feyenoord opent het nieuwe seizoen tegen Willem II, zo heeft de KNVB zojuist bekendgemaakt. De Rotterdammers beginnen zaterdag 10 augustus in De Kuip tegen de promovendus uit Tilburg. De ploeg van Brian Priske trapt om 16:30 uur af.

Het nieuwe eredivisieseizoen start op vrijdag 9 augustus 2024 om 20.00 uur in de Euroborg als promovendi FC Groningen en NAC Breda het tegen elkaar opnemen. FC Utrecht neemt het thuis op tegen PEC Zwolle in een leeg stadion. De Domstedelingen hebben nog een straf openstaan van afgelopen seizoen. De volledige eerste speelronde van de Eredivisie is in onderstaand overzicht te bekijken.

Het volledige conceptprogramma voor de Eredivisie 2024/'25 wordt woensdagochtend om 09.00 uur bekendgemaakt. De KNVB zal nog niet alle speeltijden vrijgeven. Alleen de eerste zes speelrondes worden aangekondigd. In september volgt de bekendmaking van ronde 7 tot en met 22, en in december die van ronde 23 tot en met 34.

Duel om Johan Cruijff Schaal
Voorafgaand aan het nieuwe seizoen wordt traditiegetrouw gestreden om de Johan Cruijff Schaal. Landskampioen PSV speelt op zondag 4 augustus in het Philips Stadion in Eindhoven tegen Feyenoord, de bekerwinnaar van vorig seizoen.

Feyenoord start het nieuwe seizoen tegen Willem II
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties