Feyenoord start bekeravontuur in een volle Kuip

Feyenoord start bekeravontuur in een volle Kuip

Voor Feyenoord start het bekeravontuur volgende week met een thuiswedstrijd tegen FC Utrecht. De Rotterdammers hebben De Kuip een week voor het duel volledig weten uit te verkopen. De ploeg van trainer Arne Slot gaat gesteund worden door een nagenoeg volle Kuip.

De wedstrijd tussen Feyenoord en FC Utrecht in de tweede ronde van de TOTO KNVB Beker wordt gespeeld op woensdag 20 december om 21:00 uur. Seizoenkaarthouders konden gratis een kaart claimen voor de bekerwedstrijd. Vervolgens waren leden van Het Legioen aan de beurt om een kaart aan te schaffen en dat is ook gebeurd.

Toch zijn er enkele seizoenkaarthouders die een gratis kaart hebben geclaimd maar niet in staat zijn om woensdagavond af te reizen naar Rotterdam. In de Feyenoord Ticket Exchange zijn nog enkele kaarten beschikbaar. In de officiële ticketmarktplaats van Feyenoord worden onder meer kaarten aangeboden voor de vakken W, NN en EE.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties