Feyenoord start aankomend weekend kaartverkoop Klassieker

Feyenoord start aankomend weekend kaartverkoop Klassieker

Feyenoord start binnenkort met de kaartverkoop voor de Eredivisie-wedstrijden tegen Ajax (zondag 22 januari, 14:30 uur) en PSV (zondag 5 februari, 14:30 uur). In dit bericht lees je meer over de kaartverkoop van deze topduels.

Feyenoord - Ajax

De Klassieker, de thuiswedstrijd tegen Ajax, gaat komende zaterdag in de verkoop. Vanaf 14 januari 09:00 uur kunnen seizoenkaarthouders één kaart bijbestellen. Daarnaast kunnen leden van Het Legioen en Junioren Kameraadjes twee kaarten bestellen.

De voorrangsperiode om per seizoenkaart of lidmaatschap kaarten te kunnen kopen loopt tot en met maandag 16 januari 17:59 uur. Indien er na de voorrangsperiode nog kaarten beschikbaar zijn, gaan deze op maandag 16 januari in de verkoop. Overige supporters komen dan in aanmerking om vanaf 18:00 uur maximaal twee kaarten te kopen.

Tijdens de Klassieker zal het speelveld aan alle vier de zijdes helaas afgeschermd worden door netten. Alternatieven zijn serieus overwogen, maar er is uiteindelijk gekozen voor het afnetten van het speelveld.

Feyenoord – PSV

Feyenoord – PSV gaat één week later in de verkoop. Vanaf zaterdag 21 januari 09:00 uur kunnen seizoenkaarthouders één kaart bijbestellen. Leden van Het Legioen en Junioren Kameraadjes kunnen maximaal twee kaarten bestellen. De voorrangsperiode om per seizoenkaart of lidmaatschap kaarten te kunnen kopen loopt tot en met maandag 23 januari 17:59 uur. Vanaf 18:00 uur hebben alle overige supporters de mogelijkheid om maximaal twee kaarten te bestellen op basis van beschikbaarheid.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties