Feyenoord staat stil bij schietdrama in Rotterdam

Feyenoord staat stil bij schietdrama in Rotterdam

Feyenoord staat stil bij de dramatische gebeurtenissen in Rotterdam, waarbij donderdag drie mensen om het leven kwamen. Voorafgaand aan de thuiswedstrijd tegen Go Ahead Eagles van zaterdag vindt een minuut stilte plaats, terwijl de spelers bovendien rouwbanden zullen dragen.

Feyenoord leeft intens mee met alle betrokkenen bij het schietdrama en de gedachten gaan uit naar de slachtoffers en hun nabestaanden. Ook spreekt de club graag haar dank en waardering uit aan alle hulpverleners die ter plaatse waren.Feyenoord – Go Ahead Eagles begint zaterdag om 16:30 uur.

Reactie Slot
Uiteraard heeft ook de trainer van Feyenoord het vreselijke nieuws meegekregen. ''Dan ben je eerst nieuwsgierig naar de mensen die in Rotterdam wonen, stafleden, en hoe dat familiair gezien bij hun zit. De zoon van de dokter volgt onderwijs op het Erasmus.''

''Gelukkig kwam al snel voor hem én voor ons het bericht dat hij thuis was. Als je hoort wat voor drama het geworden is, dan is dat verschrikkelijk.We wensen alle sterkte toe aan de nabestaanden.''

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties