'Feyenoord sprak met Eriksen over terugkeer naar Eredivisie'

'Feyenoord sprak met Eriksen over terugkeer naar Eredivisie'

Feyenoord heeft tijdens de transferperiode gesproken met Christian Eriksen, zo onthult Feyenoord-watcher Marcel van der Kraan in de podcast van De Telegraaf. De middenvelder stond hoog op het lijstje van de Rotterdammers om het middenveld te versterken.

Eriksen en Feyenoord hebben gesprekken gevoerd, maar tot een akkoord kwam het niet. De Deen zag uiteindelijk vanwege zijn verleden een transfervrije overstap naar De Kuip niet zitten. Ajax durfde het niet aan om Eriksen te contracteren. Uiteindelijk werd hij ploeggenoot van Tyrell Malacia bij Manchester United.

Malacia wordt door de supporters van Manchester United op handen gedragen. ''Een koopje noemen ze hem'', vertelt de journalist. ''Al moet ik wel zeggen dat hij het voor het eerst echt zwaar had. Hij had misschien wel een van de meest sensationele vleugelspitsen van de Premier League tegenover zich. Die Saka is ongelofelijk snel. Malacia moest flink aan de bak, maar uiteindelijk vocht hij zich terug in de wedstrijd.''

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties