Feyenoord speelt zondag voor het eerst in derde tenue

Feyenoord speelt zondagmiddag voor het eerst in het derde uittenue van Castore. De Rotterdammers hebben eind augustus het derde tenue gepresenteerd aan de supporters, maar nog nooit werd het shirt in een officiële wedstrijd gedragen. In de kraker tegen FC Twente dus wel. Het tenue is in de basis wit en bevat subtiele groene accenten, een verwijzing naar de stadskleuren van Rotterdam.

Bij de lancering van het tenue met groene accenten ging een wens van veel supporters in vervulling, het was namelijk lang geleden dat Feyenoord in een overheersend groen tenue gespeeld heeft. Toch werd er voorlopig in het vierde tenue nog meer gespeeld, in het shirt met de stadsplattegrond van Rotterdam werden namelijk de drie punten behaald tegen Ajax en PEC Zwolle. Het officiële blauwe uittenue werd tot dusver drie keer gedragen.

Feyenoord en FC Twente zijn qua punten aan elkaar gewaagd dit seizoen in de Eredivisie. De Tukkers staan vierde met 22 punten, en de ploeg van trainer Arne Slot heeft 23 punten behaald. Ook in de onderlinge resultaten over de afgelopen jaren is er weinig verschil te merken. Sinds april 2018 heeft Feyenoord in de Grolsch Veste elk jaar gelijkgespeeld.

Welk uittenue is jouw favoriet?
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties