'Feyenoord speelt tegen Ajax in vierde tenue'

'Feyenoord speelt tegen Ajax in vierde tenue'

Feyenoord en Castore gaan ook nog een vierde tenue op de markt brengen. Het is de bedoeling dat het nieuwe tenue voor het eerst gedragen gaat worden tijdens De Klassieker tegen Ajax op zondag 24 september in de ArenA, zo weet 1908.nl te melden.

Feyenoord was eerst van plan om het vierde tenue op de markt te brengen als een Europees tenue, maar vanwege de regelgeving van de UEFA is ervoor gekozen om hiervan af te zien. Volgens de reglementen is het niet toegestaan om een stadsplattegrond in het shirt te verwerken, en ook de sponsor Prijsvrij is niet toegestaan op de rug tijdens duels in de UEFA Champions League.

Feyenoord heeft ervoor gekozen om het Europese tenue nu uit te brengen als het vierde tenue en het voor het eerst te dragen in De Klassieker tegen Ajax. Daarnaast wordt het vierde tenue gebruikt tijdens belangrijke wedstrijden in de Eredivisie en de TOTO KNVB Beker. De verwachting is dat Feyenoord en Castore het vierde tenue in week 38 gaan presenteren.

'Feyenoord speelt tegen Ajax in vierde tenue'
Een schets van @design_bink hoe het vierde tenue er uit kan gaan zien.
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties