Feyenoord sluit Fanshop Spijkenisse

Feyenoord sluit Fanshop Spijkenisse

Feyenoord heeft besloten om door te pakken op de digitale verkoopstrategie die het medio vorig jaar heeft uitgerold. Mede daardoor valt na vijf jaar het doek voor de Feyenoord Fanshop in Spijkenisse, waarvan de deuren na vrijdag 20 mei definitief zullen sluiten.

Commercieel directeur Joris van Dijk: ‘De club acht het niet wenselijk of verantwoord om een nieuwe langdurige overeenkomst voor de huur van een winkelpand aan te gaan in een gebied waar het aantal grote winkelformules mede als gevolg van de coronacrisis aanzienlijk is afgenomen. Ons besluit om ons uit Spijkenisse terug te trekken is jammer, maar biedt de mogelijkheid om aan onze online verkoop en Fanshops in Rotterdam verder te bouwen.’

Feyenoord heeft naast het digitale verkooppunt fanshop.feyenoord.nl ook vier fysieke Fanshops. Twee daarvan zitten vlak naast stadion De Kuip en één is gesitueerd in de Rotterdamse binnenstad op het Binnenwegplein. Ook in het Maasstad Ziekenhuis heeft Feyenoord een eigen Fanshop.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties