Feyenoord - PSV: Belangrijke informatie voor treinreizigers

Feyenoord - PSV: Belangrijke informatie voor treinreizigers

Supporters die komende week naar De Kuip reizen, dienen rekening te houden met ernstige hinder op het spoor van, via en naar Rotterdam Centraal. Feyenoord brengt meer informatie over de ontwikkelingen rondom de verkeershinder in aanloop naar de topper tegen PSV.

Vanwege werkzaamheden aan het spoor rijden er op de dag voor en van Feyenoord - PSV geen treinen van, via en naar Rotterdam Centraal. Er rijden dan ook geen treinen naar station Rotterdam Stadion naast De Kuip. Supporters moeten daarom rekening houden met extra reistijd, overstappen, omreisroutes en drukte. Meer informatie over de werkzaamheden is te lezen op de websites van de NS en ProRail.

Voor supporters die normaal met de trein naar De Kuip afreizen geldt zondag een alternatief reisadvies. Check vooraf je reisplanner en vertrek ruim op tijd. Supporters die reizen vanuit regio Rotterdam wordt geadviseerd om zoveel mogelijk lopend, met de (deel)fiets, (deel)scooter of via het metro- en tramnetwerk naar het stadion te reizen. Voor bezoekers van buiten de regio is het advies om met de auto te reizen en te parkeren op P10 Beverwaard of P13 Qpark Zorgboulevard.

Zorg dat je op tijd door de poorten bent
Vanwege de hinder op het spoor, het vroege aanvangstijdstip en de grote drukte die wordt verwacht in de uitverkochte Kuip, adviseert Feyenoord alle bezoekers om (ruim) op tijd naar De Kuip te komen. De poorten van het stadion gaan om 10:15 uur open, zorg dat je op tijd binnen bent en geen minuut mist van de wedstrijd. De aftrap is om 12:15 uur.

Let op: het is mogelijk dat de reisplanners aangeven dat er alternatieve NS-pendelbussen beschikbaar zijn. Vanwege de beperkte capaciteit van deze bussen en de verwachte drukte tijdens het Sinterklaasweekend wordt sterk afgeraden hiervan gebruik te maken en is het advies om met de auto te reizen.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties