'Feyenoord verdient indirect toch aan transfer Toornstra'

'Feyenoord verdient indirect toch aan transfer Toornstra'

Jens Toornstra heeft transfervrij de overstap gemaakt van Feyenoord naar FC Utrecht. De Rotterdammers profiteren toch financieel van zijn vertrek, zo meldt het Algemeen Dagblad zaterdagavond.

Quinten Timber kwam eerder in de transferwindow voor een miljoenenbedrag over van FC Utrecht naar Feyenoord. Het transferbedrag kon door bonussen nog oplopen met één miljoen euro. Tijdens de gesprekken over een vertrek van Toornstra hebben de clubs afgesproken om af te zien van enkele bonussen van de huidige nummer veertien van de Eredivisie nog kon incasseren.

Feyenoord-watcher Sinclair Bischop deelt de complimenten uit aan algemeen directeur Dennis Te Kloese. Ook de stap van Toornstra naar FC Utrecht is logisch te noemen. "Hij wil in de herfst van zijn carrière aan spelen toekomen. Dat lukte vorig jaar al vaak niet, laat staan nu met al de nieuwelingen. Dit is voor iedereen win-win. De deur staat open in de toekomst, zo gaven hijzelf en directeur Dennis te Kloese aan."

Lees meer over
Jens Toornstra Quinten Timber
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties