Feyenoord presenteert Ivanušec en Lingr aan Het Legioen

Feyenoord presenteert Ivanušec en Lingr aan Het Legioen

Feyenoord heeft zondagmiddag Luka Ivanušec en Ondřej Lingr aan Het Legioen gepresenteerd. De transfers van beide nieuwkomers werden afgelopen week definitief afgerond en ze kregen van de Rotterdammers de kans om zich voorafgaand aan het duel tegen Almere City aan het publiek te presenteren. Zowel de Kroaat als de Tsjech konden rekenen op een flink applaus van de supporters.

"In Kroatië bij Dinamo Zagreb hebben ze ook een heel fanatiek publiek. Dit is gewoon voor hen een warm bad om in thuis te komen", vertelt Mario Been in gesprek met ESPN. "Hopelijk kunnen we hen vanaf volgende week bewonderen." De concurrentie strijd zal toenemen in de aanval bij Feyenoord en dat is een goede zaak. ''Zeker bij een ploeg die op drie fronten gaat meestrijden, met de Champions League, de beker en de strijd om het kampioenschap. Al met al heb je veel spelers nodig.''

Ivanušec sluit fit aan bij Feyenoord, maar kon tegen Almere City nog niet aanwezig zijn omdat hij niet op tijd ingeschreven kon worden. "Hij maakte onlangs nog een hattrick. Het is een jongen die direct kan starten. Het zal dringen geblazen worden voor al die aanvallers, want we hebben er heel wat, met Jahanbakhsh, Dilrosun. Ook heb je Walemark nog lopen."

Lees meer over
Luka Ivanušec
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties