Feyenoord plant oefenwedstrijd in tegen NEC

Feyenoord plant oefenwedstrijd in tegen NEC

Trainer Arne Slot maakte vrijdagmiddag bekend dat Feyenoord tijdens de interlandperiode een oefenwedstrijd gaat spelen. Volgens 1908.nl zal dat een duel worden tegen de nummer negen van de Eredivisie: NEC Nijmegen.

De oefenwedstrijd tegen NEC zal op woensdag 22 maart in Rotterdam worden afgewerkt. Publiek is niet welkom bij de wedstrijd en er zal ook geen livestream beschikbaar zijn. Volgens Slot is de wedstrijd vooral bedoeld om ook tijdens de interlandbreak in het ritme van twee wedstrijden in de week te blijven.

Feyenoord trof NEC dit seizoen al drie keer. In Nijmegen leverde een goal van Quinten Timber niet meer dan een 1-1 gelijkspel op, maar dat werd in De Kuip rechtgezet. Dankzij goals van Javairô Dilrosun en Orkun Kökcü won Feyenoord met 2-0. De meest memorabele ontmoeting was natuurlijk die in de KNVB Beker. Na verlenging was de eindstand 4-4, waarna Feyenoord de penalty's het best nam.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties