'Feyenoord pakt door en gaat voor Kang-In Lee'

'Feyenoord pakt door en gaat voor Kang-In Lee'

Feyenoord wil zich nu gaan versterken met Kang-In Lee. De 21-jarige aanvallende middenvelder van Real Mallorca werd door Marca enkele maanden geleden al gelinkt aan een overstap naar De Kuip. Volgens het Spaanse medium hebben de Rotterdammers nu een officieel bod gedaan op de international van Zuid-Korea.

Technisch directeur Frank Arnesen is volgens Marca al langer gecharmeerd van de technische voetballer en wil hem dolgraag contracteren voor Feyenoord. De Rotterdammers moeten wel flink onderhandelen met de Spaanse club. Lee heeft een contract tot medio tot 2025 en een huidige marktwaarde van rond de zes miljoen euro.

Lee, zesvoudig international van Zuid-Korea, kwam vorige zomer transfervrij over van Valencia. Hij speelt doorgaans als aanvallende middenvelder, maar kan ook als links- en rechtsbuiten uit de voeten. In 33 wedstrijden was hij dit seizoen goed voor één goal en drie assists. Lee heeft nog een contract tot medio 2025 bij Real Mallorca.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties