Feyenoord organiseert voor tweede jaar op rij een iftar in De Kuip

Voor het tweede achtereenvolgende jaar organiseerde Feyenoord maandag een iftar, een bijzondere avond waar ongeveer 100 mensen bij elkaar kwamen om het dagelijkse vasten te doorbreken. Een bijzondere avond voor alle gasten en vrijwilligers in deze periode van bezinning, saamhorigheid, vrijgevigheid en liefdadigheid.

Een iftar is de maaltijd waarmee iedere avond als de zon onder is het vasten wordt doorbroken. Afgelopen jaar werd, op initiatief van Orkun Kökcü, Oussama Idrissi en Mohamed Taabouni, de eerste iftar De Kuip in het leven geroepen. De geslaagde bijeenkomst smaakte naar meer en zodoende werd afgelopen maandag de tweede editie opgericht.

De aanwezige gasten, veelal gezinnen die dichtbij de club wonen en in welke vorm dan ook een steuntje in de rug kunnen gebruiken, kregen eerst een rondleiding door het stadion. Vervolgens was het aan commercieel directeur Ruud van der Knaap de eer om de gelegenheid officieel te openen, gevolgd door een boodschap van Ramiz Zerrouki en Yankuba Minteh op het grote scherm. Tussen de aanwezigen ook Azzedine Karrat, imam van onder andere de Essalammoskee in Rotterdam, die het moment van vasten officieel doorbrak.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties