Feyenoord organiseert tweede editie Kameraadjes Voetbalshow

Feyenoord organiseert tweede editie Kameraadjes Voetbalshow

Feyenoord organiseert op woensdag 1 mei de tweede editie van de Kameraadjes Voetbalshow. Na het succes van vorig jaar zijn ook deze meivakantie weer duizenden Kameraadjes welkom in De Kuip voor een spetterende show vol voetbal, quizjes en optredens.

De Kameraadjes Voetbalshow staat dit jaar in het teken van het thema 'durf te dromen'. Leden van de Feyenoord Juniorclub kunnen hun dromen opgeven en wie weet ook zien uitkomen tijdens de show. De Kameraadjes Voetbalshow vindt plaats op woensdag 1 mei, midden in de meivakantie. Alle gedetailleerde informatie over het evenement en de bekendmaking van de artiesten volgt op een later moment.

De start is om 15:00 uur met presentatoren Pepijn Gunneweg en Mascha Lange. Kameraadjes kunnen meezingen met een exclusieve Feyenoord-medley. Daarnaast kunnen ze genieten van optredens van bekende artiesten, leuke quizjes en voetbalspellen, waar ook de spelers van Feyenoord 1 aan zullen deelnemen. Het programma duurt tot ongeveer 16:15 uur.

Kaartverkoop
Kameraadjes-leden kunnen de show gratis bezoeken. Zij hebben allemaal een kortingscode per mail ontvangen die ze kunnen verzilveren in de Feyenoord Ticketshop. Ouders, broertjes, zusjes, vriendjes en vriendinnetjes betalen € 8,50 per ticket.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties