Feyenoord organiseert donderdag 'Legioenzaal Outdoor'

Feyenoord organiseert donderdag 'Legioenzaal Outdoor'

Supporters met een kaart voor Feyenoord – Slavia Praag hebben komende donderdag eerder toegang tot het stadion. Nu er minder maatregelen zijn en er eindelijk weer meer mogelijk is, wordt er met ‘Legioenzaal Outdoor’ een voorprogramma georganiseerd.

Met dank aan een samenwerking tussen de club en De Legioenzaal treden op de binnenring van het stadion verschillende artiesten op, waaronder DJ Rob & MC Joe. Het bekende duo draait tussen 19:30 uur en 20:30 uur aan de gele zijde ter hoogte van de Legioenzaal. De avond wordt afgetrapt door DJ Icon, die van 18:00 tot 19:00 uur de supporters warm draait. Voordat DJ Rob en MC Joe het podium betreden, geeft een aantal Rotterdamse rappers acte de présence. Zo staan tussen 19:00 en 19:30 uur Monta + Mike Metalz, Corleone (bekend van The Voice) en Seaneman op het podium.

De aftrap is om 21:00 uur, maar een deel van het stadion gaat al om 18:00 uur open. Vanaf die tijd kunnen alle supporters met een wedstrijdticket naar binnen via de poorten 19 t/m 24, 26 t/m 33, 34 t/m 41 en 42 t/m 44. Heb je een kaart voor de blauwe, oranje of groene zijde? Dan ben je uiteraard ook welkom op de buitenring van de gele zijde, waar een podium staat en verschillende artiesten optreden. Zorg dat je wel uiterlijk 19:30 uur binnen bent via bovengenoemde poorten. Na dit tijdstip is het niet meer mogelijk om binnen de poorten naar de gele zijde te gaan.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties