'Feyenoord ook in de markt voor Van Ewijk'

'Feyenoord ook in de markt voor Van Ewijk'

Milan van Ewijk staat ook in de belangstelling van Feyenoord. De 21-jarige rechtsback van SC Heerenveen werd de afgelopen weken al in verband gebracht met diverse clubs uit binnen- en buitenland. Nu worden de Rotterdammers ook genoemd in de wandelgangen.

Dit schrijft Leeuwarder Courant zaterdagochtend. Volgens de regionale krant is Feyenoord concreet in de markt voor Van Ewijk en is het een kwestie van tijd voordat ze zich gaan melden bij bij SC Heerenveen. Woensdag kwamen Voetbal International en Eindhovens Dagblad met de mededeling dat PSV zijn prestaties nauwlettend in de gaten houden.

Bij SC Heerenveen houden ze er serieus rekening mee dat van Ewijk na één seizoen alweer vertrekt uit Friesland. Uit het buitenland is de belangstelling namelijk ook niet mals. Stade Brest, Lille, Celtic en Championship-club Queens Park Rangers zijn geïnteresseerd in de rechtsback. Van Ewijk heeft een prijskaartje van rond de vijf miljoen euro. Zijn contract loopt tot medio 2025.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties