'Feyenoord onderhandelt vanavond verder over Gnonto'

'Feyenoord onderhandelt vanavond verder over Gnonto'

Feyenoord is nog altijd bezig met de komst van Wilfried Gnonto. De 18-jarige spits van FC Zurich moet de selectie van trainer Arne Slot komen versterken.

Gnonto heeft al een persoonlijk akkoord bereikt met Feyenoord, maar de onderhandelingen tussen Feyenoord en FC Zurich verlopen vooralsnog moeizaam. Journalist Alfredo Pedullà weet te melden dat er vanavond weer tussen de clubs gesproken gaat worden.

Feyenoord heeft een eerste bod gedaan van vier miljoen euro dat door bonussen kan oplopen richting de zeven miljoen euro. FC Zurich liet eerder al weten vast te houden aan een bedrag van minimaal tien miljoen euro. Gnonto heeft nog een contract tot medio 2023 en gaat deze zomer hoe dan ook verkocht worden.

Niet alleen Feyenoord heeft belangstelling in de international van Italië. Eerder werd bekend dat in totaal 23 clubs belangstelling hebben getoond voor Gnonto. Naar verluidt is ook Leeds United geïnteresseerd en mengt ook de club van Silvio Berlusconi, AC Monza, zich in de strijd om zijn handtekening.

Lees meer over
Wilfried Gnonto
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties