Feyenoord O21 wint overtuigend van De Graafschap O21

Feyenoord O21 heeft de laatste uitwedstrijd van de najaarscompetitie overtuigend gewonnen van de leeftijdsgenoten van De Graafschap. Het elftal van trainer Melvin Boel was drie keer trefzeker en won met 1-3 In Doetinchem.

De beloftenploeg van Feyenoord keek al na twaalf minuten tegen een achterstand aan, De Graafschap Onder 21 maakte de vroege openingstreffer uit een lage voorzet. Lang duurde de voorsprong niet voor de ploeg uit Doetinchem, Leo Sauer scoorde nog geen twee minuten later de gelijkmaker. De vleugelaanvaller van Feyenoord kreeg de bal voor zijn voeten in het strafschopgebied en wist de bal binnen te werken. Snel na de gelijkmaker lukte het Shiloh ’t Zand de Rotterdammers op voorsprong te schieten, na een mooie actie op het middenveld schoot hij de bal hard binnen. Vlak voor rust was ’T Zand voor de tweede keer trefzeker, hij miste de strafschop, maar was via de rebound alsnog trefzeker.

Feyenoord Onder 21 begon sterk aan de tweede helft, spits Ilyas El Moussaoui was in de 56ste minuut dicht bij de vierde treffer voor de beloften. De Rotterdammers bleven ook in de rest van de tweede helft de betere ploeg, echter lukte het niet om te scoren. De beloftenploeg van Feyenoord gaat met drie overwinningen op rij naar de laatste wedstrijd van de najaarscompetitie. Op zaterdag 17 december speelt Feyenoord Onder 21 op Varkenoord tegen FC Emmen Onder 21.