Feyenoord O21 treft Arsenal, Brighton, West Ham en Manchester United

Feyenoord O21 treft Arsenal, Brighton, West Ham en Manchester United

Feyenoord Onder 21 wacht een aantal schitterende tegenstanders in de Premier League International Cup. De Rotterdammers doen dit seizoen wederom mee aan het toernooi waaraan twaalf teams deelnemen uit de Premier League. Het toernooi is verder aangevuld met twaalf teams uit de rest van Europa.

Voor Feyenoord begint het toernooi op dinsdag 6 september om 20:00 uur tegen Arsenal. De beloften trappen af op Meadow Park. Het stadion waar voetbalclub Boreham Wood actief is en de tweede elftallen van Arsenal en Watford hun wedstrijden spelen. Er is plek voor 4500 toeschouwers.

Op 25 oktober speelt Feyenoord Onder 21 tegen Brighton & Hove Albion FC. De aftrap is om 20:00 uur op het jeugdcomplex van de Engelse club. West Ham United is de tegenstander op dinsdag 15 november om 20:00 uur. De wedstrijd tegen Manchester United staat op dinsdag 24 januari op het programma. Op Leigh Sports Village wordt er om 20:00 uur afgetrapt.

Feyenoord is onder meer met de beloften van Arsenal, Brighton, Manchester United en West Ham United ingedeeld in Groep B. De Engelse clubs spelen allemaal tegen een beloften-elftal uit een Europees land. De beste twee clubs van elke groep plaatsen zich voor de knock-out fase. Het is voor Feyenoord vanaf dat moment ook mogelijk om bijvoorbeeld Paris Saint-Germain te treffen.

Groep A Groep B Groep C
Blackburn Arsenal Crystal Palace
Fulham Brighton Everton
Leicester Man Utd Liverpool
Wolves West Ham Stoke City
Celtic Feyenoord Braga
Porto Monaco Dinamo Zagreb
Valencia PSV Hertha Berlin
Wolfsburg Sparta Praag Paris Saint-Germain
Lees meer over
Feyenoord Academy
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties