'Feyenoord Onder 21-trainer Hulshoff in beeld bij Go Ahead Eagles'

'Feyenoord Onder 21-trainer Hulshoff in beeld bij Go Ahead Eagles'

Feyenoord Onder 21-trainer Sipke Hulshoff zou na een jaar alweer kunnen vertrekken uit Rotterdam. De 47-jarige oefenmeester is volgens VoetbalPrimeur namelijk in beeld bij Go Ahead Eagles. Daar zou hij Kees van Wonderen kunnen gaan opvolgen als hoofdtrainer. De oud-Feyenoorder kondigde eerder al aan na dit seizoen te gaan vertrekken bij Go Ahead.

De voetbalwebsite meldde dat Hulshoff een van de kandidaten is die Go Ahead op de radar heeft, maar dat niet zeker is of Feyenoord hem zomaar laat gaan. Feyenoord zou tevreden zijn over de samenwerking met de jeugdtrainer en zou graag langer met hem door willen.

Hulshoff kwam afgelopen zomer naar Feyenoord als oude bekende van de nieuwe trainer Arne Slot. De twee werkten eerder al samen bij SC Cambuur. Met Feyenoord Onder 21 stond Hulshoff op plek vier toen de competitie in november stil kwam te liggen. De achterstand op koploper FC Groningen was liefst elf punten.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties