Feyenoord O21 stelt opnieuw teleur in Engeland

Feyenoord Onder 21 heeft opnieuw een teleurstellend resultaat geboekt in de Premier League International Cup. De Rotterdammers gingen donderdagavond onderuit tegen West Ham United Onder 21. De beloften verloren met 3-0 in het Chigwell Construction stadion.

De ploeg van Melvin Boel kwam na negen minuten op achterstand in Engeland. De 18-jarige spits Divin Mubama schoot hard binnen. Vroeg in de tweede helft was het opnieuw Mubama die wist te scoren. De linkspoot was trefzeker uit een voorzet vanaf de linkerkant. Na zeventig minuten maakte Mubama de 3-0 uit een vrije trap en dat was ook direct de eindstand.

Feyenoord O21 heeft in het toernooi nog geen wedstrijd gewonnen. Tegen Arsenal O21 werd met 1-1 gelijkgespeeld en de tweede wedstrijd werd met 2-0 verloren van Brighton & Hove Albion FC. Feyenoord O21 neemt het in Groep B ook nog op tegen Manchester United (24 januari). De beste twee clubs van elke groep plaatsen zich voor de knock-outfase van het toernooi.