Feyenoord Onder 18 pakt koppositie na overwinning op FC Twente/Heracles

Feyenoord Onder 18 heeft vandaag een belangrijke overwinning geboekt in de strijd om het kampioenschap. De Rotterdammers hebben met 0-1 gewonnen in Hengelo en zijn daardoor de nieuwe koploper van de competitie.

Feyenoord begon vandaag om 15.15 uur de uitwedstrijd tegen de gedeelde academie van FC Twente en Heracles. De ploeg uit Hengelo staat op de laatste plaats, maar gemakkelijk was de wedstrijd zeker niet. Na een aantal kansen gecreëerd te hebben viel pas in de 83ste minuut de beslissing. Fabiano Rust was, zoals wel vaker, belangrijk voor Feyenoord en maakte het enige doelpunt van de middag. Als het de Rotterdammers lukt om kampioen te worden, mogen ze deelnemen aan de UEFA Youth league. Een deelname aan het beste jeugdtoernooi van Europa zal een mooie ontwikkeling zijn voor de beloftenploeg van Feyenoord.

Opstelling Feyenoord O18
Berger; Arnaud, Elmensdorp, De Blok, Candelaria; Giersthove, Plug, Remond; Rais, Rust, Sliti