Feyenoord Onder 16 wint Mini-Klassieker in Amsterdam

Feyenoord Onder 16 heeft uitstekende zaken gedaan in Amsterdam. De ploeg van trainer Robin van Persie en assistent-trainer Brian Pinas won de Mini-Klassieker op De Toekomst met 1-3.

De eerste helft kwamen de Rotterdammers al op een 0-2 voorsprong. Vlak na rust scoorde invaller Reuben Thomas de 0-3. De talenten van Ajax deden nog wat terug, maar het was uiteindelijk niet voldoende voor een resultaat.

Door de overwinning doet Feyenoord Onder 16 mee om de bovenste plaatsen in de competitie. Al is het gat met koploper Vitesse Onder 16 nog wel groot te noemen met zeven punten. De talenten hebben na negen wedstrijden spelen zeventien punten behaald. Sparta Onder 16 is de nummer twee met achttien punten.

21' | 0-1 | El Harmouz
29' | 0-2 | Ouarghi
44' | 0-3 | Thomas
47' | 1-3 | Ünüvar