'Feyenoord oefent 24 juli tegen Olympique Lyon'

'Feyenoord oefent 24 juli tegen Olympique Lyon'

Feyenoord heeft een oefenwedstrijd ingepland tegen Olympique Lyon, zo weet 1908.nl te melden. De Rotterdammers spelen op zondag 24 juli in De Kuip tegen de Franse club. Het aanvangstijdstip is nog niet bekend gemaakt.

Het nieuwe Eredivisieseizoen begint voor de clubs aankomend seizoen al vroeg. Zowel de Eredivisie als de Keuken Kampioen Divisie beginnen in het weekend van 5-7 augustus 2022. Vanwege het WK in Qatar (van 21 november tot en met 18 december 2022) zien de kalenders van de Nederlandse profcompetities er anders uit dan gebruikelijk.

Wanneer Feyenoord de finale van de Conference League weet te winnen ontvangt het een ticket voor de groepsfase van de Europa League. De eerste groepsfase wedstrijd staat op 8 september 2022 op het programma. Bij verlies moet het eerst nog play-offs spelen en die beginnen op 18 augustus 2022. De return staat op 25 augustus op het programma.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties