Feyenoord O21 speelt met 1-1 gelijk tegen Groningen

Feyenoord O21 speelt met 1-1 gelijk tegen Groningen

Feyenoord Onder 21 heeft de uitwedstrijd tegen FC Groningen Onder 21 niet weten te winnen. De ploeg van Melvin Boel kwam in de eerste helft op een 1-0 achterstand en repareerde de stand vlak na rust. De Rotterdammers wisten daarna het net niet meer te vinden.

In de eerste helft waren beide ploegen gelijkwaardig aan elkaar, maar het was FC Groningen Onder 21 dat als eerste op voorsprong kwam. De thuisploeg strafte in de 26ste minuut een defensieve fout van Feyenoord af: 1-0.

Na rust domineerde Feyenoord O21 de wedstrijd. Youssef Amyn verving de in de kleedkamer achtergebleven Shiloh ’t Zand en bekroonde zijn invalbeurt al na één minuut met een prachtige goal. De aanvaller volleerde de bal uit de corner van Jaden Slory feilloos in de linkerbovenhoek: 1-1.

In de laatste tien minuten van de wedstrijd waren er nog levensgrote kansen weggelegd voor invallers Jayden Candelaria en Ilyas El Moussaoui. Candelaria schoot uit de kluts nét naast en het stiftje van El Moussaoui werd knap gepareerd door FC Groningen O21-keeper Jan Hoekstra. Volgende week treedt Feyenoord Onder 21 weer aan; op zaterdag 12 november om 15:30 in Zwolle tegen koploper PEC.

Scoreverloop
28' | 1-0
47' | 1-1 | Amyn

Opstelling Feyenoord Onder 21
Troost; Clarinda, Valk, Hokke, Kleijn (84’ Candelaria); Milambo, Karim, Naujoks (28’ Sauer); Slory (80’ El Moussaoui), Groen (84’ Zechiël), ’t Zand (46’ Amyn).

Wissels Feyenoord Onder 21
Kroesen, Van der Zeeuw, Candelaira, Zechiel, Sauer, Amyn, El Moussaoui.

Lees meer over
Feyenoord Academy
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties