Feyenoord O21 pakt tweede plek in de competitie na winst in Groningen

Feyenoord Onder 21 heeft gewonnen van de leeftijdsgenoten van FC Groningen. De avondwedstrijd was de laatste uitwedstrijd in de competitie voor de Rotterdammers. Uiteindelijk eindigde de wedstrijd in 2-3.

Zelfs voor Feyenoord Media was deze wedstrijd niet interessant genoeg, waardoor de wedstrijd alleen live goed te volgen was. In de vijftiende minuut kwamen de Rotterdammers op achterstand via een strafschop, maar dit werd al na vier minuten recht getrokken.

Vlak na rust lukte het Feyenoord om op voorsprong te komen, maar slaagde de ploeg van Melvin Boel er niet in om dit vast te houden. In de 69ste minuut maakte de ploeg uit het hoge Noorden de gelijkmaker, maar in de slotminuten van de wedstrijd waren het De Rotterdammers die de wedstrijd over de streep trokken. Aanstaande zaterdag spelen de beloften van Feyenoord de laatste wedstrijd van de competitie thuis tegen koploper Almere City Onder 21.